Feesten & Partijen

De mogelijkheden
Wij hebben ruimte voor ongeveer 60 - 70 personen.
"Gezinsuitbreiding???" Geen zin om de kraamvisite thuis te ontvangen??? Wij zorgen ervoor dat u uw nieuwe aanwinst op een unieke locatie met uw familie, kennissen en vrienden kan laten kennis maken! Terwijl u onbezorgd met uw gasten geniet, streven wij naar perfectie! Tevens is er voor de kleine een presentje!
Lees Meer...
"Abraham of Sarah gezien ????" Wij verzorgen met veel genoegen uw feestje, diner of fuif. In een gezellige atmosfeer maken wij het u en uw gasten het naar de zin. Lekker onbezorgd genieten!
Lees Meer...
"Liever thuis feesten?" Ook Partycatering behoort tot de mogelijkheden. Bij ons krijgt u de beste producten voor een vriendelijke prijs. Geniet u van de service, terwijl wij zorgen dat u gast in eigen huis bent! Barbecues, buffetten, diners of schotels alles is mogelijk (groepen groter dan 25 personen)
Lees Meer...
"Het beste van de Zeeuwse keuken op tafel" In onze zaal vindt u een vriendelijke ambiance, waar al uw diners, buffetten en/of broodmaaltijden gehouden kunnen worden. Onze ervaren bediening zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Bij ons kunt u lekker uitgebreid tafelen!
Lees Meer...
"10, 20, 30 jaar 'n succesvolle onderneming of jubilerende collega/personeel ?? Tijd voor een feestje!" Heeft u al jaren een succesvolle onderneming, of neemt u afscheid na zoveel jaar van uw collega/personeel ??? Wij zorgen voor een passende receptie waar u al uw klanten, familie en kennissen op kunt uitnodigen! Onder het genot van een drankje en een hapje kunt u heerlijk genieten!!!
Lees Meer...