Wildkaart

12.00 tot sluit

HET IS WEER ZOVER
HET WILDSEIZOEN

Voorgerechten:

Wildbouillon met witlof en paddestoelen: €  7,50

Salade van gerookte eendenborst en witlof: € 10,95

Hertencarpaccio met een dressing van preiselbeeren: € 12,95 

 

Hoofdgerechten:

Hazenpeper: € 19,75

Eendenborst met een saus van kersen: € 21,95

Hertenbiefstuk met rode wijnsaus: € 22,95

Wildtrio van haas, hert en wildzwijn: € 24,50
(Gereserveerd met gebakken paddestoelen en uitjes)

 

Nagerechten:

Creme brulee: € 7,75
(met vanille-ijs en slagroom)

Tarte Tatin: € 8,25
(met vanille-ijs en slagroom)

Mozart – element dessert: € 9,25
(Tombola mango – passie, witte chocolade – aardbei
toffee appel met vanilla ijs en slagroom)