Opening Brasserie de Graaf van Haamstede

Na 6 weken keihard zwoegen om alles op orde te krijgen, was het zaterdag dan eindelijk zo ver. De officiële opening van Brasserie de Graaf van Haamstede.

Het begin van een nieuwe uitdaging in Burgh-Haamstede, en wat hadden we er een zin in! Zaterdag waren we al vroeg aanwezig om de laatste dingetjes in orde te maken voor de opening. Op een paar kleine puntjes na was het interieur ook compleet en gelukkig tegen de middag begon het zonnetje ook door te komen. Dit beloofde een goede dag te gaan worden.

Voor deze officiële opening hadden we onze vrienden en familie uitgenodigd om dit samen met ons te komen vieren. Rond een uur of half 2 verzamelden de eerste gasten zich al op ons terras. Om het helemaal officieel te maken hadden we ook onze loco-burgemeester gevraagd om de opening voor ons te doen. Rond 2 uur na een toespraak van Ron en de loco-burgemeester werd het lint dan ook doorgeknipt en gaven we als dank een mooie bos bloemen. De opening van Brasserie de Graaf van Haamstede was een feit.

Hierna mochten de gasten naar binnen, onder het genot van een glaasje champagne. Ons personeel stond klaar om de gasten te voorzien van lekkere hapjes en drankjes, terwijl zij ondertussen lekker konden kletsen en genieten van het live optreden door Pamela van Musix. Velen mooi cadeaus en bloemen hebben wij in ontvangst mogen nemen, hiervoor dan ook hartelijk bedankt! We hopen dat jullie er van genoten hebben, want wij hebben in ieder geval heel erg mogen genieten van deze dag.