Dinerkaart

van 17.00 tot sluit

LET OP GAAT DONDERDAG 31-01-2019 IN

Stokbrood met kruidenboter € 4,50

Carpaccio van rode biet met geitenkaas € 7,25

Salade met langzaam gegaard zeeuws buikspek met 
hoysinsaus € 8,95

Rundercarpaccio 11,25
(Old Amsterdam, truffelmayonaise, pijnboompitten, 
mesclun, kappertjes)

Hollandse garnalencocktail € 12,25

Vispalletje € 13,95
(Gerookte zalm, hollandse garnalen, forel filet, 
gerookte paling, rivierkreeft staartjes met 
citroen mayonaise)

Voorgerechten, Warm

2 Geitenkaasjes € 8,25
(In spek gewikkeld, walnoot en honing)

Gamba’s in pikante boter € 9,25

Tomatensoep € 5,25
(Met basilicum en een scheutje room)

Franse uiensoep € 5,75
(Gegratineerd met kaas)

Kibbeling € 14,75
(Met remouladesaus)

Gebakken zalmfilet € 18,75
(Met hollandaisesaus)

Kabeljouwhaasje € 18,75
(Met mosterdsaus)

Gebakken gamba's € 18,75
(Pasta, ui, paprika, champignons in 
een pittige knoflooksaus)

Vispannetje € 19.75
(Kabeljouw, zeewolf, zalm, mosselen 
in witte wijnsaus)
Gebakken slibtong € 19,75
(Gebakken in roomboter)

Gebakken paling € 23.75
(Met dille-limoensaus en citroen)

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade, frites en een

dagelijks wisselend aardappelgarnituur. De hoeveelheden zijn

zorgvuldig samengesteld.

Wilt u extra salade en/of aardappelgarnituur? Laat het ons weten.

Kogelbiefstuk € 14,75
(Met gebakken champignons)

Zwaard van de Graaf € 14,75 
Saté van kippedijen met satesaus

Gemarineerde Spare-ribs € 17,75
(Met knoflook en chilisaus)

Varkensschnitzel € 14,75

Varkensschnitzel "de Graaf" € 17,75
(Met champignons, ui, paprika, tomaat en kaas)

Zeeuws buikspek € 17,50
(Langzaam gegaard in hoysinsaus)

Varkenshaas € 18,75
(Met een saus naar keuze)

Gebakken lamsfilet € 22,75
(Met honing-thijmsaus)

Entrecote € 24,75
(350 gram met kruidenboter)

Frikandel € 5,00
(Met friet en appelmoes)

Kroket € 5,00
(Met friet en appelmoes)

Kipnuggets € 5,00
(Met friet en appelmoes)

Kibbeling € 7,25
(Met friet en appelmoes)

Spare-ribs € 8,50
(Met friet en appelmoes)

Kindercoupe € 3,50

Coupe Nougatine € 5,50
(3x Vanille, caramelsaus en slagroom)

Coupe Dame Blanche € 6,25
(2x Vanille 1 Straciatelle slagroom en 
een kannetje warme chocolade saus)

Vruchtencoupe € 6,25
(Vanilla, aardbeien, kersen ijs verse vruchten
saus en slagroom)

Coupe Black & White € 6,25
(2x Vanilla, 1 chocolade ijs met chocoladesaus
en slagroom)

Coupe Cherise € 6,25
(2x kersen, 1x vanilla ijs kersen saus en
slagroom)

Coupe Peche Melba € 6,25
(2x vanilla, 1x aardbei perzik aardbeinensaus 
en slagroom)

Coupe Poire Bell Helene € 6,50
(2x Straciatella, 1x vanilla ijs met peer,
chocoladesaus en slagroom)

Coupe Jamaica € 6,50
(2x rum/ rozijn 1x vanilla ijs met rum/rozijnensaus
en slagroom)

Coupe Harlekijn € 7,50
(Vanilla, walnoot en hazelnoot ijs met stukjes banaan 
en koffiesaus, slagroom opgemkt met noten en 
mokkaboontjes)

K O U D

Caeser salade € 11,95
(Mesclun, gerookte kipfilet, ei, bieslook, rode ui, 
parmezaanse kaas, uitgebakken spek en een dressing 
van ansjovis)

Vissalade € 13,95
(Gerookte zalm, gerookte paling, gerookte forel, tonijn, 
rode ui, komkommer, kappertjes, zongedroogde tomaatjes 
en wasabimayonaise)

Alle maaltijdsalades worden geserveerd met brood en boter

W A R M

Salade gefrituurde geitenkaas € 11,95
(Mesclun, appel, druiven, walnoten, zongedroogde 
tomaten, komkommer en een honing-mosterd dressing)

Graafmenu € 15,75
Als starter een kopje tomatensoep

Wisselend vlees of vis 

Dessert of kopje koffie of thee na

Vegetarische pasta € 11,50

Gevulde courgette € 11,50
(Gevuld met verschillende groenten)